Axelle Desoete

Next >

Mara's positieve vibes en feedback stelden mij op mijn gemak, en dit resulteert uiteraard in de foto's. Wat een fotografe! Een fotoshoot om niet te vergeten en voor herhaling vatbaar. Nogmaals bedankt voor de fantastische resultaten

review door

Ellen Van Vooren

Next >

De shoot verliep heel aangenaam en ontspannen, en was een combinatie foto's trekken en een rustige wandeling eigenlijk. Heel fijn! Ik voelde direct een klik. Toen ik na verloop van tijd de bewerkte foto's kreeg kon ik niet meer dan tevreden zijn. Alles wat ik ervan had verwacht en meer!

review door

Axana Desmet

Next >

Hoewel bob tijdens de shoot enorm was afgeleid door het lekkere gras, bleef Mara rustig verder foto's nemen en ons begeleiden met de poses. De foto's zijn dan ook adembenemend en geven letterlijk weer hoe Bob is. Het was de leukste shoot die ik al heb mogen doen.

review door

Laura Lecluy

Next >

Mara ging heel rustig te werk tijdens de fotoshoot. Ze bleef mij op mijn gemakt stellen, ook al luisterde mijn paard die dag niet goed naar mij. Haar rust en kalmte resulteren in prachtige foto's die een romantische sfeer uitstralen waar ik heel trots op kan zijn!

review door

Dankjewel voor je bericht!

let's get in touch

Contacteer mij vrijblijvend

Stel vrijblijvend hier al je vragen. Heb je specifieke wensen, een deadline, misschien wil je wel iets heel uniek dan mag je me hier steeds voor contacteren en kijken we samen of dit mogelijk is. .

TEMPLATE BY STUDIO MHILARIUS

PRIVACY POLICY

© equinine tales