PAKKETTEN

Hier vind je alles wat je moet weten over een fotoshoot en de tarieven. Je kan op de button drukken die bij jouw past om meteen bij de juiste informatie terecht te komen. Heb jij specifieke wensen? Een speciaal idee? Dan mag je me hier ook altijd voor contacteren via e-mail, whatsapp, facebook of messenger. 


Everything you need to know

investment

HOE VERLOOPT EEN FOTOSHOOT

CONTACT

BEKIJK MIJN PORTFOLIO

ALGEMENE VOORWAARDEN

favorite

Eternal

finest

 125€


6 digitale bestanden.
6 foto's gedrukt op10x15cm
Persoonlijke keuzegalerij
Geen tijdsdruk
Gebruik van props en/kleding is inbegrepen.
Mogelijk om extra foto's bij te bestellen. 
Exclusief Reiskosten
3 digitale bestanden.
Persoonlijke keuzegalerij
Fotoshoot duurt +/- 30 min
Gebruik van props en/kleding is inbegrepen.
Mogelijk om extra foto's bij te bestellen. 
Exclusief Reiskosten


 85€


12 digitale bestanden.
Hoog kwalitatief Fotopakket :
- 12 foto's afgedrukt op 10x15 cm
- 12 foto's afgedrukt op 13x19
- 1 foto afgedrukt op 30x45 cm
Persoonlijke keuzegalerij
Geen tijdsdruk
Gebruik van props en/kleding is inbegrepen.
Mogelijk om extra foto's bij te bestellen. 
Exclusief reiskosten binnen België


200€

fotobox

25€ inclusief verzendkosten


+ Prachtige fotobox in het zilver
+ Bevat al je gekozen foto's afgedrukt 10x15cm formaat. 
+ 5 foto's afgedrukt op 10x20cm
+ 2 leuke verassingen.


Alle prijzen zijn exclusief reiskosten vanaf Eppegem (1980).
 De eerste 15km zijn gratis : 
Reiskosten bedragen 0.35 cent per km.STEP:

Voor de fotoshoot plaatsvind zullen we eerst al jouw wensen en verwachtingen bespreken. Ook ontvang je een leuke korte info-gids waarin je kleding advies krijgt maar ook wat je best kan meenemen naar de fotoshoot! Zo heb jij dus een handige check-list. 

Samen zullen we bespreken op welke locatie je de shoot wilt. Dit kan zowel op verplaatsing (jij kiest een locatie) of ik kan enkele locaties doorgeven die mogelijk zijn. We zullen samen ook bespreken wat voor foto's je juist wilt (portret, actie, samen met jouw dier op de foto..). Het is steeds mogelijk om verschillende soorten foto's te maken

The first step..

LET'S MEET!

Wat kan jij verwachten?

We geven jouw dier eerst even de tijd om rustig te wennen aan de locatie indien deze nieuw is. Nadat je dier rustig op zijn/haar gemak is zullen we starten met de fotosessie. De fotoshoot heeft geen tijdslimiet waardoor je dus geen stress moet hebben dat de tijd opeens op is. 

Er worden ook  genoeg pauzes ingelast voor jouw dier tijdens de fotosessie, hierdoor kunnen jullie beiden ook even lekker ontspannen. 

De fotoshoot zelf

STEP:

1

2

3

Wat gebeurd er achteraf?

Binnen 7 dagen ontvang jij jouw persoonlijke keuzegalerij. Deze galerij zullen alle goede foto's bevatten onbewerkt nog en 1 bewerkte voorbeeld foto. Zo heb jij een idee wat er allemaal nog word aangepast. 

Wanneer je jouw foto's hebt gekozen start ik aan het bewerken hiervan, je zal jouw bewerkte foto's ontvangen binnen 5 weken na bevestiging van de keuze. Je ontvangt de foto's steeds op HR & Web formaat. 

Na de fotoshoot

STEP:

1

2

3

Axelle Desoete

Next >

Mara's positieve vibes en feedback stelden mij op mijn gemak, en dit resulteert uiteraard in de foto's. Wat een fotografe! Een fotoshoot om niet te vergeten en voor herhaling vatbaar. Nogmaals bedankt voor de fantastische resultaten

review door

Ellen Van Vooren

Next >

De shoot verliep heel aangenaam en ontspannen, en was een combinatie foto's trekken en een rustige wandeling eigenlijk. Heel fijn! Ik voelde direct een klik. Toen ik na verloop van tijd de bewerkte foto's kreeg kon ik niet meer dan tevreden zijn. Alles wat ik ervan had verwacht en meer!

review door

Axana Desmet

Next >

Hoewel bob tijdens de shoot enorm was afgeleid door het lekkere gras, bleef Mara rustig verder foto's nemen en ons begeleiden met de poses. De foto's zijn dan ook adembenemend en geven letterlijk weer hoe Bob is. Het was de leukste shoot die ik al heb mogen doen.

review door

Laura Lecluy

Next >

Mara ging heel rustig te werk tijdens de fotoshoot. Ze bleef mij op mijn gemakt stellen, ook al luisterde mijn paard die dag niet goed naar mij. Haar rust en kalmte resulteren in prachtige foto's die een romantische sfeer uitstralen waar ik heel trots op kan zijn!

review door

Dankjewel voor je bericht!

let's get in touch

Contacteer mij vrijblijvend

Stel vrijblijvend hier al je vragen. Heb je specifieke wensen, een deadline, misschien wil je wel iets heel uniek dan mag je me hier steeds voor contacteren en kijken we samen of dit mogelijk is. .

TEMPLATE BY STUDIO MHILARIUS

PRIVACY POLICY

© Equinine tales