AGV VOOR FOTOSHOOT

Hiermee ga je akkoord wanneer je een ... bij me boekt

Algemene Voorwaarden

AGV VOOR WEBSHOP

AGV VOOR MEELOOPDAGEN

Algemene voorwaarden

voor fotoshoots

Bij het boeken van een fotoshoot bij Equinine Tales gaat u automatisch (stilzwijgend) akkoord met de algemene voorwaarden
Deze A.G.V. is van toepassing op alle rechtsbetrekkingen tussen de klant en fotograaf, inclusief opdrachtbevestigingen of schriftelijke overeenkomsten tenzij de partijen een schriftelijke overeenkomst hebben om van deze voorwaarden af te wijken. 
De algemene voorwaarden en tarieven kunnen steeds aangepast worden door Equinine Tales. 
Boeken is mogelijk via het contact formulier op de website, e-mail  of whatsapp. Telefonisch of mondelinge afspraken moeten altijd schriftelijk worden bevestigd. 

Fotoreportage

Bij elk fotoreportage pakket dat op de website van Equinine Tales vermeld staat is geen tijdsdruk van toepassing. Een fotoshoot duurt gemiddeld 1 uur, uitloop hiervan is niet uitgesloten. 
De fotograaf (Equinine Tales) kan op elk moment de fotoreportage stop zetten wanneer de situatie niet langer meer veilig of gezond voor het dier is. 
De fotoreportage gaat door op een locatie, die de klant en fotografe zijn overeen gekomen.
Een fotoreportage kan bij slecht weer en andere omstandigheden verplaatst worden door de fotograaf, een nieuwe afspraak wordt dan in overleg gepland met de opdrachtgever. 
Wanneer de fotoreportage door de klant word afgezegd, ongeacht de reden, wordt bij meer dan 7 dagen voor de reportage 50% van het totaalbedrag terugbetaald in de vorm van een waardebon. Wanneer de klant afzegt minder dan 7 dagen voor de fotoreportage plaatsvind word het totaalbedrag niet terugbetaald. 
Het factuur voor de fotoreportage word gestuurd via e-mail, de betaling hiervan gebeurt via overschrijving, ten laatste 7 dagen na facturatie datum en voor de fotoreportage plaatsvind. 
Alle prijzen van de fotoreportages zijn exclusief vervoerskosten, tenzij anders vermeld.
Equinine Tales kan in geen geval aansprakelijk worden gesteld bij ongevallen, materiële schade of lichamelijke schade bij mens of dier veroorzaakt tijdens de fotoshoot.


Levering van de fotoreportage

De persoonlijke keuzegalerij word verstuurd binnen 14 dagen na het plaatsvinden van de fotoreportage.
Uit de persoonlijke keuzegalerij kan de klant zijn/haar foto's uitkiezen. Bij het overtreffen van het aantal foto's dat het gekozen pakket bevat word er een factuur opgesteld voor de extra gekozen foto's. 
De afgewerkte foto's worden pas geleverd na het voldaan van de betalingen.
Onbewerkte (raw) foto's worden niet geleverd onder geen enkele omstandigheden.
De afgewerkte foto's worden binnen een termijn van 5 weken geleverd op web & HR formaat. Deze levertijd gaat pas van start nadat alle betalingen zijn voldaan door de klant waaronder de betaling voor eventuele nabestellingen. 
De fotograaf (Equinine Tales) is niet verantwoordelijk voor kleurafwijkingen op niet gekalibreerde beeldschermen of afdrukken die bij een andere leverancier besteld zijn en niet via de fotograaf. rechten

algemeen

Auteursrecht, portretrecht & publicatie.

Equinine Tales behoudt het recht om alle foto's gemaakt tijdens de fotoreportage te bewerken en te gebruiken voor eigen promotionele, zakelijke & commerciële doeleinden en  publicaties. 
De auteursrechten van de foto's blijven ten alle tijden in bezit van Equinine Tales. De ontvanger van de fotoreportage mag de foto's niet gerechtigd gebruiken of verhandelen voor zakelijke of commerciële doeleinden, noch voor publicaties voor derden of wedstrijden. Indien de foto's toch worden gebruikt voor zakelijke of commerciële doeleinden zonder schriftelijk akkoord (licentie) van Equinine Tales word er een factuur opgemaakt voor het verschuldigd bedrag van de publicatie rechten 
De bezichtiging foto's die getoond worden op de persoonlijke keuzegalerij, zijn onbewerkt en gewatermerkt. Deze mogen in geen geval openbaar gebruikt worden.
Het is niet toegestaan om de digitale foto's te bewerken, bij te snijden, filter toe te voegen noch het logo te verwijderen. 
De foto's ontvangen op HR formaat zijn enkel en alleen voor eigen (persoonlijk) gebruik en mogen nooit online verschijnen. Wanneer dit wel gebeurd krijgt de ontvanger van de fotoreportage 48 uur om de betreffende foto's te verwijderen anders zal er een schadeclaim worden ingediend door de fotografe. 
De ontvanger / opdrachtgever dient de verplichting tot naamsvermelding in acht te nemen. 
PRIVACY 

De fotografe mag vragen naar gegevens zoals namen, e-mail, adres en telefoonnummer om zo optimaal te kunnen werken en een legaal factuur te kunnen opstellen. Deze gegevens worden bewaard en worden niet aan derden toegekend zonder toestemming.
Indien er bezwaar is op het recht om alle gemaakte foto's te gebruiken voor zakelijke en commerciële doeleinde dient dit voor de fotoreportage plaatsvind duidelijk en schriftelijk worden vermeld.  Wanneer u wenst dat foto's gemaakt tijdens de fotoreportage niet worden gebruikt voor promotionele, commerciële en zakelijke  doeleinde dient dit voor de fotoreportage plaatsvind schriftelijke vermeld te worden. AFDRUKKEN en wand-decoratie

Een bestelling is pas geplaatst na betaling en wordt ook dan pas verwerkt.
Afdrukken en wand-decoratie worden zo snel mogelijk doorgegeven na betaling aan de externe drukker.
Alle afdrukken en wand-decoratie die via post gebeuren, is Equinine Tales niet verantwoordelijk voor beschadiging of verlies van de bestelling. Alle afdrukken en wand-decoratie worden steeds eerst nagekeken door Equinine Tales voor deze op de post gaan.
Indien u wenst dat de afdrukken en/of wand-decoratie persoonlijk geleverd worden door Equinine Tales word er een leveringskost van 5- euro aangerekend voor klanten in België. Persoonlijke levering van afdrukken en wand-decoratie is niet mogelijk voor klanten uit andere landen.
De levertermijn voor afdrukken en wand-decoratie is variërend wegens er gewerkt word met een externe professionele drukker. 
De fotobox kan afwijken van de foto's en video's die u online ziet met dat deze steeds word aangepast aan de klant. Echter de formaten van de inbegrepen afdrukken blijven hetzelfde.

PRoblemen - Klachten


Klachten inzake geleverde diensten/producten dienen zo spoedig mogelijk, doch in ieder geval binnen 3 werkdagen na levering schriftelijk worden medegedeeld. Bij tijdige en gegronde klachten kan de fotografe eenmalig een contract opmaken om de fotoshoot gratis over te doen, mits betaling van de vervoerskosten.
Gezien de persoonlijke aard van deze diensten worden in geen geval overgegaan tot terugbetaling tenzij de fotograaf doorovermacht de foto's van de reportage niet kan leveren aan de klant. 1. Bij het boeken van een fotoshoot bij Equinine Tales gaat u automatisch (stilzwijgend) akkoord met de algemene voorwaarden
 2. Deze A.G.V. is van toepassing op alle rechtsbetrekkingen tussen de klant en fotograaf, inclusief opdrachtbevestigingen of schriftelijke overeenkomsten tenzij de partijen een schriftelijke overeenkomst hebben om van deze voorwaarden af te wijken. 
 3. De algemene voorwaarden en tarieven kunnen steeds aangepast worden door Equinine Tales. 
 4. Boeken is mogelijk via het contact formulier op de website, e-mail  of whatsapp. Telefonisch of mondelinge afspraken moeten altijd schriftelijk worden bevestigd. 
 • Bij elk fotoreportage pakket dat op de website van Equinine Tales vermeld staat is geen tijdsdruk van toepassing. Een fotoshoot duurt gemiddeld 1 uur, uitloop hiervan is niet uitgesloten. 
 • De fotograaf (Equinine Tales) kan op elk moment de fotoreportage stop zetten wanneer de situatie niet langer meer veilig of gezond voor het dier is. 
 • De fotoreportage gaat door op een locatie, die de klant en fotografe zijn overeen gekomen.
 • Een fotoreportage kan bij slecht weer en andere omstandigheden verplaatst worden door de fotograaf, een nieuwe afspraak wordt dan in overleg gepland met de opdrachtgever. 
 • Wanneer de fotoreportage door de klant word afgezegd, ongeacht de reden, wordt bij meer dan 7 dagen voor de reportage 50% van het totaalbedrag terugbetaald in de vorm van een waardebon. Wanneer de klant afzegt minder dan 7 dagen voor de fotoreportage plaatsvind word het totaalbedrag niet terugbetaald. 
 • Het factuur voor de fotoreportage word gestuurd via e-mail, de betaling hiervan gebeurt via overschrijving, ten laatste 7 dagen na facturatie datum en voor de fotoreportage plaatsvind. 
 • Alle prijzen van de fotoreportages zijn exclusief vervoerskosten, tenzij anders vermeld.
 • Equinine Tales kan in geen geval aansprakelijk worden gesteld bij ongevallen, materiële schade of lichamelijke schade bij mens of dier veroorzaakt tijdens de fotoshoot.

 • De persoonlijke keuzegalerij word verstuurd binnen 14 dagen na het plaatsvinden van de fotoreportage.
 • Uit de persoonlijke keuzegalerij kan de klant zijn/haar foto's uitkiezen. Bij het overtreffen van het aantal foto's dat het gekozen pakket bevat word er een factuur opgesteld voor de extra gekozen foto's. 
 • De afgewerkte foto's worden pas geleverd na het voldaan van de betalingen.
 • Onbewerkte (raw) foto's worden niet geleverd onder geen enkele omstandigheden.
 • De afgewerkte foto's worden binnen een termijn van 5 weken geleverd op web & HR formaat. Deze levertijd gaat pas van start nadat alle betalingen zijn voldaan door de klant waaronder de betaling voor eventuele nabestellingen. 
 • De fotograaf (Equinine Tales) is niet verantwoordelijk voor kleurafwijkingen op niet gekalibreerde beeldschermen of afdrukken die bij een andere leverancier besteld zijn en niet via de fotograaf.  • Equinine Tales behoudt het recht om alle foto's gemaakt tijdens de fotoreportage te bewerken en te gebruiken voor eigen promotionele, zakelijke & commerciële doeleinden en  publicaties. 
 • De auteursrechten van de foto's blijven ten alle tijden in bezit van Equinine Tales. De ontvanger van de fotoreportage mag de foto's niet gerechtigd gebruiken of verhandelen voor zakelijke of commerciële doeleinden, noch voor publicaties voor derden of wedstrijden. Indien de foto's toch worden gebruikt voor zakelijke of commerciële doeleinden zonder schriftelijk akkoord (licentie) van Equinine Tales word er een factuur opgemaakt voor het verschuldigd bedrag van de publicatie rechten 
 • De bezichtiging foto's die getoond worden op de persoonlijke keuzegalerij, zijn onbewerkt en gewatermerkt. Deze mogen in geen geval openbaar gebruikt worden.
 • Het is niet toegestaan om de digitale foto's te bewerken, bij te snijden, filter toe te voegen noch het logo te verwijderen. 
 • De foto's ontvangen op HR formaat zijn enkel en alleen voor eigen (persoonlijk) gebruik en mogen nooit online verschijnen. Wanneer dit wel gebeurd krijgt de ontvanger van de fotoreportage 48 uur om de betreffende foto's te verwijderen anders zal er een schadeclaim worden ingediend door de fotografe. 
 • De ontvanger / opdrachtgever dient de verplichting tot naamsvermelding in acht te nemen. 
 • De fotografe mag vragen naar gegevens zoals namen, e-mail, adres en telefoonnummer om zo optimaal te kunnen werken en een legaal factuur te kunnen opstellen. Deze gegevens worden bewaard en worden niet aan derden toegekend zonder toestemming.
 • Indien er bezwaar is op het recht om alle gemaakte foto's te gebruiken voor zakelijke en commerciële doeleinde dient dit voor de fotoreportage plaatsvind duidelijk en schriftelijk worden vermeld.  Wanneer u wenst dat foto's gemaakt tijdens de fotoreportage niet worden gebruikt voor promotionele, commerciële en zakelijke  doeleinde dient dit voor de fotoreportage plaatsvind schriftelijke vermeld te worden.  • Een bestelling is pas geplaatst na betaling en wordt ook dan pas verwerkt.
 • Afdrukken en wand-decoratie worden zo snel mogelijk doorgegeven na betaling aan de externe drukker.
 • Alle afdrukken en wand-decoratie die via post gebeuren, is Equinine Tales niet verantwoordelijk voor beschadiging of verlies van de bestelling. Alle afdrukken en wand-decoratie worden steeds eerst nagekeken door Equinine Tales voor deze op de post gaan.
 • Indien u wenst dat de afdrukken en/of wand-decoratie persoonlijk geleverd worden door Equinine Tales word er een leveringskost van 5- euro aangerekend voor klanten in België. Persoonlijke levering van afdrukken en wand-decoratie is niet mogelijk voor klanten uit andere landen.
 • De levertermijn voor afdrukken en wand-decoratie is variërend wegens er gewerkt word met een externe professionele drukker. 
 • De fotobox kan afwijken van de foto's en video's die u online ziet met dat deze steeds word aangepast aan de klant. Echter de formaten van de inbegrepen afdrukken blijven hetzelfde.


 • Klachten inzake geleverde diensten/producten dienen zo spoedig mogelijk, doch in ieder geval binnen 3 werkdagen na levering schriftelijk worden medegedeeld. Bij tijdige en gegronde klachten kan de fotografe eenmalig een contract opmaken om de fotoshoot gratis over te doen, mits betaling van de vervoerskosten.
 • Gezien de persoonlijke aard van deze diensten worden in geen geval overgegaan tot terugbetaling tenzij de fotograaf doorovermacht de foto's van de reportage niet kan leveren aan de klant.

Algemene voorwaarden

voor de webshop

Bij het aankopen van een product bij Equinine Tales gaat u automatisch (stilzwijgend) akkoord met de algemene voorwaarden
Deze A.G.V. is van toepassing op alle rechtsbetrekkingen tussen de klant en fotograaf tenzij de partijen een schriftelijke overeenkomst hebben om van deze voorwaarden af te wijken. 
De algemene voorwaarden en tarieven kunnen steeds aangepast worden door Equinine Tales. 

 1. Bij het aankopen van een product bij Equinine Tales gaat u automatisch (stilzwijgend) akkoord met de algemene voorwaarden
 2. Deze A.G.V. is van toepassing op alle rechtsbetrekkingen tussen de klant en fotograaf tenzij de partijen een schriftelijke overeenkomst hebben om van deze voorwaarden af te wijken. 
 3. De algemene voorwaarden en tarieven kunnen steeds aangepast worden door Equinine Tales. 

webshop


De klant heeft het recht om de aankoop van fotohalsters te herroepen binnen een termijn van 14 kalenderdagen. Deze bedenktijd gaat in op de dag nadat de klant de bevestigingsmail van de bestelling ontvangen heeft.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet de klant Equinine Tales via een ondubbelzinnige en schriftelijke verklaring (per post of per e-mail) en binnen de wettelijk bepaalde termijn van 14 kalenderdagen op de hoogte stellen van de beslissing tot herroeping.

De fotohalsters moeten uiterlijk binnen 14 kalenderdagen na de mededeling van de beslissing tot herroeping teruggezonden worden naar Equinine Tales. Alle kosten voor het terugzenden van de goederen komen steeds voor rekening van de klant.

Indien het teruggestuurde product op een of andere manier in waarde verminderd en/of beschadigd is, behoudt Equinine Tales het recht om de klant aansprakelijk te stellen en een schadevergoeding te eisen. Enkel producten in originele verpakking, samen met alle toebehoren en factuur of aankoopbewijs kunnen worden teruggenomen.


fotohalsters.

cadeaubonnen


De waarde die de cadeaubon heeft word bepaalt door de koper en word betaald voor deze word gegeven.

Een cadeaubon kan enkel worden doorgegeven aan een andere persoon dan vermeld op de cadeaubon wanneer dit schriftelijk en vooraf word vermeld door de persoon vermeld op de cadeaubon.

Een cadeaubon is 12 maanden geldig na betaling van de koper, de bon is verlengbaar indien voor de vervaldatum contact is opgenomen.

Indien de bon niet voor vervaldatum is ingewisseld of de dienst heeft geboekt (dienst zelf kan later plaatsvinden),   vervalt de waarde en is deze niet meer bruikbaar.

Elke bon heeft een persoonlijke code en word na gebruik gewist uit het systeem waardoor deze onbruikbaar word.

Een cadeaubon kan niet terug worden ingewisseld voor geld. 

De cadeaubonnen zijn enkel geldig op diensten en niet op de goederen van de webshop.
 • De klant heeft het recht om de aankoop van fotohalsters te herroepen binnen een termijn van 14 kalenderdagen. Deze bedenktijd gaat in op de dag nadat de klant de bevestigingsmail van de bestelling ontvangen heeft.                                
 • Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet de klant Equinine Tales via een ondubbelzinnige en schriftelijke verklaring (per post of per e-mail) en binnen de wettelijk bepaalde termijn van 14 kalenderdagen op de hoogte stellen van de beslissing tot herroeping.                     
 • De fotohalsters moeten uiterlijk binnen 14 kalenderdagen na de mededeling van de beslissing tot herroeping teruggezonden worden naar Equinine Tales. Alle kosten voor het terugzenden van de goederen komen steeds voor rekening van de klant.                                        
 • Indien het teruggestuurde product op een of andere manier in waarde verminderd en/of beschadigd is, behoudt Equinine Tales het recht om de klant aansprakelijk te stellen en een schadevergoeding te eisen. Enkel producten in originele verpakking, samen met alle toebehoren en factuur of aankoopbewijs kunnen worden teruggenomen.


 • De waarde die de cadeaubon heeft word bepaalt door de koper en word betaald voor deze word gegeven.

 • Een cadeaubon kan enkel worden doorgegeven aan een andere persoon dan vermeld op de cadeaubon wanneer dit schriftelijk en vooraf word vermeld door de persoon vermeld op de cadeaubon.

 • Een cadeaubon is 12 maanden geldig na betaling van de koper, de bon is verlengbaar indien voor de vervaldatum contact is opgenomen.

 • Indien de bon niet voor vervaldatum is ingewisseld of de dienst heeft geboekt (dienst zelf kan later plaatsvinden),   vervalt de waarde en is deze niet meer bruikbaar.

 • Elke bon heeft een persoonlijke code en word na gebruik gewist uit het systeem waardoor deze onbruikbaar word.

 • Een cadeaubon kan niet terug worden ingewisseld voor geld. 

 • De cadeaubonnen zijn enkel geldig op diensten en niet op de goederen van de webshop.webshop


Op dit product (planner) is het herroepingsrecht niet van toepassing.  Doordat het gaat om een gepersonaliseerd product gemaakt voor desbetreffende klant. Planners

PLANNER


 • Op dit product (planner) is het herroepingsrecht niet van toepassing. Doordat het gaat om een gepersonaliseerd product gemaakt voor desbetreffende klant. En door dat digitale bestanden mee zijn geleverd 
Algemene voorwaarden

voor meeloopdagen en workshops

Bij het boeken van een meeloopdag of workshop bij Equinine Tales gaat u automatisch (stilzwijgend) akkoord met de algemene voorwaarden
Deze A.G.V. is van toepassing op alle rechtsbetrekkingen tussen de klant en fotograaf, inclusief opdrachtbevestigingen of schriftelijke overeenkomsten tenzij de partijen een schriftelijke overeenkomst hebben om van deze voorwaarden af te wijken. 
De algemene voorwaarden en tarieven kunnen steeds aangepast worden door Equinine Tales. 
Boeken is mogelijk via het contact formulier op de website, e-mail  of whatsapp. Telefonisch of mondelinge afspraken moeten altijd schriftelijk worden bevestigd. 

betalingen

voor meeloopdagen en workshops

Bij een workshop en/of meeloopdag wordt vooraf het hele bedrag betaald om zekerheid van de deelnemers te kunnen garanderen. Na het betalen is de inschrijving pas definitief en is jouw plek verzekerd.
Bij afzeggen van de deelname, ongeacht welke reden, meer dan 7 dagen voor de meeloopdag of workshop  plaatsvind word deze terugbetaald in de vorm van een waardebon met het volledige betaalde bedrag op. Bij minder dan 7 dagen voor de meeloopdag of workshop plaatsvind, ongeacht welke reden,  wordt niets van het bedrag terugbetaald.
De workshop of meeloopdag kan worden afgelast en verplaats door bepaalde omstandigheden zoals het weer of ziekte door Equinine Tales zelf. Er wordt geen teruggaven van het betaalde bedrag gegeven, wel word er een nieuwe datum voorgesteld. Wanneer deze datum niet mogelijk is word er een waardebon gegeven van het betaalde bedrag om te gebruiken voor een andere meeloopdag of workshop.
Alle terugbetaling gebeuren in de vorm van een waardebon, deze heeft geen vervaldatum.


extra

voor meeloopdagen en workshops

Indien het tijdens de workshop of meeloopdag te onverantwoord word om voort te zetten zal er een nieuwe datum voorzien worden om deze te hervatten.
De klant mag geen cursus-, workshop-, trainings-, of opleidingsmateriaal van Equinine Tales aan derden af staan of in gebruik geven. 
Wanneer foto's gemaakt tijdens de workshop of meeloopdag van Equininetales gepost worden op sociale media moet Equinine Tales vermeld worden. 

waardebon

voor meeloopdagen en workshops

Een waardebon kan gebruikt worden voor deelname aan een meeloopdag of workshop.
Wanneer de waardebon niet de waarde heeft van het bedrag dat de meeloopdag of workshop is zal er moeten worden bijgelegd.
Wanneer de waardebon meer is dan het bedrag van de meeloopdag of workshop word het overige bedrag over gehouden voor het gebruik van nog een andere meeloopdag of workshop
De waardebon kan ook gebruikt worden in de webshop.
U mag de waardebon doorverkopen/weggeven aan een ander zolang dit schriftelijk word vermeld dat u uw waardebon afstaat. Hierbij moet ook worden vermeld aan welke persoon deze word afgegeven en moet deze persoon ook contact opnemen met Equinine Tales om het ontvangst van de waardebon te bevestigen.

 1. Bij het boeken van een meeloopdag of workshop bij Equinine Tales gaat u automatisch (stilzwijgend) akkoord met de algemene voorwaarden
 2. Deze A.G.V. is van toepassing op alle rechtsbetrekkingen tussen de klant en fotograaf, inclusief opdrachtbevestigingen of schriftelijke overeenkomsten tenzij de partijen een schriftelijke overeenkomst hebben om van deze voorwaarden af te wijken. 
 3. De algemene voorwaarden en tarieven kunnen steeds aangepast worden door Equinine Tales. 
 4. Boeken is mogelijk via het contact formulier op de website, e-mail  of whatsapp. Telefonisch of mondelinge afspraken moeten altijd schriftelijk worden bevestigd. 
 • Bij een workshop en/of meeloopdag wordt vooraf het hele bedrag betaald om zekerheid van de deelnemers te kunnen garanderen. Na het betalen is de inschrijving pas definitief en is jouw plek verzekerd.
 • Bij afzeggen van de deelname, ongeacht welke reden, meer dan 7 dagen voor de meeloopdag of workshop  plaatsvind word deze terugbetaald in de vorm van een waardebon met het volledige betaalde bedrag op. Bij minder dan 7 dagen voor de meeloopdag of workshop plaatsvind, ongeacht welke reden,  wordt niets van het bedrag terugbetaald.
 • De workshop of meeloopdag kan worden afgelast en verplaats door bepaalde omstandigheden zoals het weer of ziekte door Equinine Tales zelf. Er wordt geen teruggaven van het betaalde bedrag gegeven, wel word er een nieuwe datum voorgesteld. Wanneer deze datum niet mogelijk is word er een waardebon gegeven van het betaalde bedrag om te gebruiken voor een andere meeloopdag of workshop.
 • Alle terugbetaling gebeuren in de vorm van een waardebon, deze heeft geen vervaldatum.


 • Indien het tijdens de workshop of meeloopdag te onverantwoord word om voort te zetten zal er een nieuwe datum voorzien worden om deze te hervatten.
 • De klant mag geen cursus-, workshop-, trainings-, of opleidingsmateriaal van Equinine Tales aan derden af staan of in gebruik geven. 

 • Een waardebon kan gebruikt worden voor deelname aan een meeloopdag of workshop.
 • Wanneer de waardebon niet de waarde heeft van het bedrag dat de meeloopdag of workshop is zal er moeten worden bijgelegd.
 • Wanneer de waardebon meer is dan het bedrag van de meeloopdag of workshop word het overige bedrag over gehouden voor het gebruik van nog een andere meeloopdag of workshop
 • De waardebon kan ook gebruikt worden in de webshop.
 • U mag de waardebon doorverkopen/weggeven aan een ander zolang dit schriftelijk word vermeld dat u uw waardebon afstaat. Hierbij moet ook worden vermeld aan welke persoon deze word afgegeven en moet deze persoon ook contact opnemen met Equinine Tales om het ontvangst van de waardebon te bevestigen.

TEMPLATE BY STUDIO MHILARIUS

PRIVACY POLICY

© Equinine TALES