Tijdens de meeloopdagen krijg je de unieke kans om een dag met mij mee te lopen tijdens een fotoshoot. Je leert niet alleen hoe je de mooiste momenten kunt vastleggen, maar ook hoe je omgaat met de dieren en hun eigenaren. Het is een geweldige manier om praktijkervaring op te doen en direct feedback te ontvangen.

Daarnaast organiseer ik workshops waarin we dieper ingaan op specifieke technieken en aspecten van paarden- en hondenfotografie. Denk hierbij aan compositie, belichting, actiefotografie en portretten. Ik deel graag mijn kennis en passie voor fotografie, zodat jij jouw vaardigheden naar een hoger niveau kunt tillen.

Of je nu een professionele fotograaf wilt worden of gewoon meer wilt leren over paardenfotografie of hondenfotografie voor je eigen plezier, mijn cursussen zijn de perfecte kans om jezelf verder te ontwikkelen. Tijdens de groepsmeeloopdagen en workshops krijg je niet alleen waardevolle kennis en ervaring, maar ook de mogelijkheid om te netwerken met gelijkgestemde fotografen.

Dus waar wacht je nog op? Grijp deze kans om jouw passie voor fotografie te combineren met de liefde voor paarden en honden. Schrijf je vandaag nog in voor een van mijn groepsmeeloopdagen of workshops en ontdek hoe jij prachtige momenten kunt vastleggen als een echte professional!

Meeloopdagen & workshops.

LEREN OVER DIERENFOTOGRAFIE

ALGEMENE VOORWAARDEN

WAT ANDERE ZEGGEN..

Volledige privé (1 op 1)
Aanpasbaar naar jouw wensen.

2-3 uur fotograferen.
Minimum 2 modellen.
Snacks & drankjes inbegrepen.
E-boek inbegrepen.


Privé Coaching

PRIVE MEELOOPDAG

125,- €

Volledige privé (1 op 1)
Aanpasbaar naar jouw wensen.

2 uur fotograferen.
2 uur photoshop
Minimum 2 modellen.
Snacks & drankjes inbegrepen.
E-boek inbegrepen.


PRIVE WORKSHOPS

199,-€

REVIEWS

WAT ANDERE ZEGGEN

Mike Gommers

Next >

Als fotograaf deelgenomen aan de meeloopdag hondenfotografie in fantasy-thema. Mara heeft dat super georganiseerd en aan alles gedacht. Ze geeft zowel hulp/instructies aan de fotografen als aan de modellen. Zeker voor herhaling vatbaar!

Zal zeker niet de laatste keer zijn!

Fantasy meeloopdag hondenfotografie

REVIEWS

WAT ANDERE ZEGGEN

Ella klougbo fotografie

Next >

De thema’s waren prachtig uitgewerkt en ze had een heel mooie locatie geregeld. Alles was dik in orde, inclusief drank en snacks à volonté.

Daarnaast is Mara ook gewoon een heel fijn persoon om mee samen te werken. Ze neemt veel initiatief en denkt steeds aan alles.

Zal zeker niet de laatste keer zijn!

Fantasy meeloopdag paardenfotografie

REVIEWS

WAT ANDERE ZEGGEN

Maxine Vleminckx

Next >

Vorige maand een meeloopdag gevolgd bij Mara.
Mara is een zeer toffe madam, ze is heel open naar iedereen. Als je een voorstel hebt over een bepaalde pose voor het model en laat ze het je ook doen. We kregen ook drank & lekkers à volonté.
Het was een fijne dag, leutige mensen leren kennen & belangrijkste heb me ook goed geamuseerd. Je gaat dan ook naar huis met een heleboel foto's.

Het is een avontuur op zich ;)

Meeloopdag hondenfotografie

REVIEWS

WAT ANDERE ZEGGEN

Lena Maes

Next >

Voor de 2e keer deel genomen aan een meeloopdag van Mara, altijd super om mee te doen. Ze legt alles duidelijk uit en vertelt ook meer over hoe ze haar instellingen zet, super handig om dan zelf die instellingen eens te testen en kijken wat voor je zelf het beste past.

Zal zeker niet de laatste keer zijn dat ik mee doe .

Meeloopdag paardenfotografie

Dankjewel voor je bericht!

Meeloopdag/workshop

Vul onderstaand formulier in om je in te schrijven voor een meeloopdag/workshop. 

TEMPLATE BY STUDIO MHILARIUS

PRIVACY POLICY

© equinine tales mara beni