Welkom op deze pagina! Mijn naam is Mara Beni, een 27-jarige vrouw die woont in het mooie Zemst, tussen Brussel en Antwerpen. Ik ben hier om al jouw vragen te beantwoorden over het boeken van een fotoshoot. Dus leun achterover, ontspan en laat me je vertellen hoe ik begon met mijn passie voor fotografie.

Tijdens mijn middelbare schooltijd studeerde ik dierenzorg. Hoewel dat niet direct gerelateerd lijkt aan fotografie, was het daar waar de vonk echt oversloeg. Mijn eerste huisdier was namelijk Alessa, een schattige golden retriever. Maar tot mijn spijt heb ik maar weinig foto's van haar.

Dit bracht me op het idee om me meer bezig te gaan houden met het vastleggen van bijzondere momenten. Want laten we eerlijk zijn, wie wil er nu geen eeuwige herinneringen hebben om naar terug te kijken? En zo ontstond mijn liefde voor dierenfotografie en portretfotografie!

Mara Beni

Bits and Pieces about me

Dit ben ik

Get to know all
   about MAra

Dan zou ik voor dieren eten kiezen! Hiermee zou ik niet alleen steeds al mijn eigen dieren van hun basis nood kunnen voorzien maar ook alle andere dieren in asielen & op straat. 

Wat zou je kiezen als je een bon zou winnen die je een levenslange voorraad geeft van alles wat je maar wilt?

Foto gemaakt door LCPD 

Als ik nu mijn koffers mag pakken en vertrekken zou ik waarschijnlijk voor Schotland kiezen om te genieten van de prachtige natuur en hier te mogen fotograferen. Daarnaast wil ik zeker ook nog naar Australië, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Canada & Ijsland.

Waar ik heen zou gaan als ik nu overal naartoe zou kunnen reizen

Next >

Een zeer moeilijke keuze, want ik eet zo veel graag! Maar ik denk dat Sushi toch mijn nummer 1 is. Daarna gevolgd door pasta & pizza natuurlijk. 

Mijn favoriete soort eten

Next >

The winx Sage dat jammer genoeg ondertussen is gecanceld bracht mij hellemaal terug naar mijn jeugd! 

Mijn guilty pleasure tv-show

THE BITS & PIECES

Foto gemaakt door LCPD 

Foto's gemaakt door pics and paws 

Dankjewel voor je bericht!

equininetales@gmail.com

BEGIJNHOFSTRAAT 29
1980 EPPEGEM

+32 478 81 28 14

 BE 0765.948.721

@equininetales

TEMPLATE BY STUDIO MHILARIUS

PRIVACY POLICY

© equinine tales