EQUININE TALES

Hé jij, je wilt graag meer weten over bij wie je nou juist een fotoshoot boekt? Dan ben je op deze pagina aan het juiste adres. Ik ben Mara Beni, een 27 jarige vrouw woonachtig in Zemst, tussen Brussel en Antwerpen. Op het middelbaar heb ik dierenzorg gestudeerd en heb daarna een carrière switch gemaakt op hoge school naar Sport & bewegen. 

Mijn liefde voor dierenfotografie begon bij mijn eerste huisdier genaamd Alessa, een golden retriever waarvan ik jammer genoeg amper foto's heb. Dit gaf me de aanzet om meer bezig te zijn met het vastleggen van mijn dier zodat ik voor eeuwig herinneringen heb om naar terug te kijken.

Mara Beni

Bits and Pieces about me

Dit ben ik

Get to know all
   about MAra

Dan zou ik voor dieren eten kiezen! Hiermee zou ik niet alleen steeds al mijn eigen dieren van hun basis nood kunnen voorzien maar ook alle andere dieren in asielen & op straat. 

Wat zou je kiezen als je een bon zou winnen die je een levenslange voorraad geeft van alles wat je maar wilt?

Foto gemaakt door LCPD 

Als ik nu mijn koffers mag pakken en vertrekken zou ik waarschijnlijk voor Schotland kiezen om te genieten van de prachtige natuur en hier te mogen fotograferen. Daarnaast wil ik zeker ook nog naar Australië, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Canada & Ijsland.

Waar ik heen zou gaan als ik nu overal naartoe zou kunnen reizen

Next >

Een zeer moeilijke keuze, want ik eet zo veel graag! Maar ik denk dat Sushi toch mijn nummer 1 is. Daarna gevolgd door pasta & pizza natuurlijk. 

Mijn favoriete soort eten

Next >

The winx Sage dat jammer genoeg ondertussen is gecanceld bracht mij hellemaal terug naar mijn jeugd! 

Mijn guilty pleasure tv-show

THE BITS & PIECES

Dankjewel voor je bericht!

equininetales@gmail.com

BEGIJNHOFSTRAAT 29
1980 EPPEGEM

+32 478 81 28 14

 BE 0765.948.721

@equininetales

TEMPLATE BY STUDIO MHILARIUS

PRIVACY POLICY

© equinine tales